1-op-1 traject

Wil je graag….

… verantwoordelijkheid nemen over je leven?

… je innerlijke kracht herontdekken?

… ontdekken hoe je op een diep niveau kunt helen en meer vrijheid kunt ervaren dankzij de lichamelijke, mentale of emotionele uitdaging die je ervaart?

… leren hoe je, als uitdagingen op je pad verschijnen, zelf kunt navigeren naar meer rust, helderheid en inspiratie?

… ervaren dat ín jou alles al aanwezig is wat je hiervoor nodig hebt?

Dan is dit traject iets voor jou!

Tijdens dit traject ontmoeten we elkaar vijf keer voor een 1-op-1 sessie. Het uitgangspunt is een lichamelijk, mentaal of emotioneel symptoom dat je graag zou willen helen of een uitdaging in je dagelijks leven waar je graag doorheen zou bewegen. Je leert je uitdaging te gaan zien en ervaren als kans om te groeien en meer vrede, liefde en kracht in jezelf te herontdekken en een leven te leven dat trouw voelt aan jezelf.

Je ontdekt hoe je zélf innerlijke blokkades en kunt laten gaan met behulp van krachtige Tibetaanse oefeningen en tools. En je ontvangt energetische behandelingen die je ondersteunen op je pad.

 

De insteek van dit traject

De buitenwereld, inclusief je lichaam, is een spiegel van wat er in de binnenwereld speelt.  In dit traject zien we je symptoom of uitdaging niet als probleem, maar als een boodschapper die je wil laten zien waar je in jezelf, vaak onbewust, op vastloopt. Iedere uitdaging is een geschenk – weliswaar soms in een heel uitdagend jasje – dat je wil helpen om dat wat je niet meer dient te laten gaan, meer vrij te zijn en trouw te zijn aan wie je echt bent.

Het is een traject op maat, waarbij ik me laat leiden door het moment van de sessie en geen standaard protocol hanteer. Persoonlijk en afgestemd op jou en op waar jij graag groei en heling zou willen ervaren.

Het traject is erop gericht dat je niet afhankelijk wordt van mij als therapeut, maar juist ervaart dat je alles al in je hebt; een heelmeester, een innerlijk kompas en een lichaam dat je seintjes geeft als je van je weg afwijkt.

Dit traject geeft je tools om een leven te kunnen leven zoals je dat graag wilt. Een leven waar je blij van wordt, een leven dat licht voelt en vol plezier. Ik ben een soort vriendelijke berggids 😉 die je waardevolle oefeningen toewerpt en wegwijzers laat zien. Jij zelf zet de stappen, en daarin bestaat geen goed of fout.

Je ervaart krachtige en eenvoudige zelfhelende meditaties van Tibetaanse meesters en tools afkomstig uit Conscious Therapy; een vorm van heling vanuit het hart. Deze practices helpen je om bijvoorbeeld om oude bagage zoals vastzittende emoties en oude overtuigingen te laten gaan en om niet-dienende familiepatronen achter je te laten.

Tevens ontvang je tijdens dit traject een aantal energetische healings die je ondersteunen en ruimte creëeren in je gehele systeem. Deze healings helpen je terugkeren naar je natuurlijke staat van zijn. Van hieruit gebeurt heling als vanzelf en wordt het makkelijker om stappen te zetten in de richting van waar jij graag naartoe beweegt.

Na iedere sessie krijg je tools en oefeningen mee naar huis, die je kunt inzetten in je dagelijks leven om de zaadjes die je hebt geplant tijdens de sessies water te kunnen blijven geven. Zo kun je iedere uitdaging blijven omarmen als kans om meer vrijheid, vrede en levensplezier te ervaren!

Alles wat ik met je deel tijdens dit traject – oefeningen, tools en energetische healing – is afkomstig van dezelfde bron; Tibetaanse Rigpa Energetic Healing meesters. Er komt geen religie of dogma aan te pas en is voor iedereen die graag eens zou willen ervaren wat deze heling en oefeningen voor ze kunnen betekenen. De tools en vormen van healing zijn aan me overgedragen door José Antonio Manchado (Lanzarote). 

Praktische informatie

Duur van de 1-op-1 sessies: 1,5 uur

Aantal sessies: 5, in een periode van maximaal 3 maanden

Prijs: €700 (incl. BTW)

Eventueel uit te breiden met extra sessies, mocht je daar behoefte aan hebben. Prijs per extra sessie: €125

Locatie: in de praktijk in Haarlem of online via Zoom

Je aanmelden: dit doe je via de onderstaande button. Geef in de opmerkingen graag even aan dat je het 1-op-1 traject wil boeken.

Ik kijk er naar uit om deze reis met je te maken!

Weet je nog niet zeker of dit iets voor je is?

En wil je graag eerst kennismaken voordat je je keuze maakt? Dat is mogelijk! Voel je welkom voor een online kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek ontmoeten we elkaar via Zoom, kun je je vragen stellen over dit traject en ontdekken of dit iets voor je is.