Privé healing sessie

… Kom je een lichamelijke, mentale of emotionele uitdaging tegen in je leven?

… En wil je deze op een holistische manier helen?

En/of

… Wil je graag meer rust, gezondheid, liefde en vrijheid in jezelf ervaren?

… Je vrij voelen van het verleden of familiepatronen?

… Je vrij voelen van angst of belemmerende gedachten?

… Voelen wat je dromen zijn en je vrij voelen om ze achterna te gaan?

Of ben je gewoon nieuwsgierig wat een healing voor jou op dit moment in je leven kan betekenen?

Voel je van harte welkom voor een privé healing sessie!

Tijdens deze sessie maak ik gebruik van oeroude vormen van energetische healing. Deze holistische therapieën werken op alle lagen van je wezen; lichamelijk, mentaal, emotioneel, spiritueel, energetisch en het onderbewuste.

Als voormalig arts hebben deze vormen van heling m’n blik op gezondheid en genezing volledig veranderd. Ze lieten me zien dat wanneer het lichaam ‘hapert’ of er is mentale of emotionele onrust dit ons iets wil vertellen. Het is een signaal dat er op een dieper niveau iets uit balans is. De heling die je ontvangt richt zich op dat diepere niveau, waardoor je kunt herstellen.

Deze healing kan een bevrijdende ervaring zijn. Maar als we deze niet combineren met het veranderen van bepaalde acties in ons dagelijks leven, dan is de kans groot dat de uitdaging die je meemaakt terugkomt of aanwezig blijft. Daarom besteden we na de healing ook altijd tijd aan wat je zelf in je dagelijks leven, op een eenvoudige manier, kunt doen om je heling te bevorderen.

Wil je graag iets meer lezen over hoe deze therapieën werken? Verder op deze pagina staat hier meer over uitgelegd.

Sta je open voor een nieuwe ervaring? Voel je dan van harte welkom om te ontdekken wat een healing voor jou kan betekenen!

Hoe gaat een sessie in z'n werk?

Ik verwelkom je in Huis ter Kleef in Haarlem en hoor graag waarmee ik je zou kunnen helpen. We hebben een kort gesprek en vervolgens ontvang je een energetische healing. Soms doen we voorafgaand aan de healing een ontspannende of zelfhelende oefening.

Tijdens de behandeling lig je ontspannen op een massagetafel, met je kleding aan en een deken over je heen. Rustige muziek op de achtergrond helpt je om te ontspannen en verder hoef je zelf niets te doen. 

Tijdens de energetische healing kun je af en toe een lichte aanraking van m’n handen ervaren op bijvoorbeeld je schouders, je voorhoofd of je voeten. Je kunt sensaties in je lichaam ervaren, maar het kan ook heel stil voelen. Alles wat je meemaakt tijdens de sessie is volledig welkom. Na afloop van de healing is er ruimte voor het delen van je ervaring en bespreken we kort wat je zelf kunt doen om de heling te bevorderen.

Je kunt kiezen voor één of meerdere losse sessies. Wil je graag een langer traject waarin ik een tijdje met je meewandel bij jouw proces van heling en transformatie? Ook dat is mogelijk. Lees verder op deze pagina meer.

Energetische therapie

Het energiewerk dat ik toepas bevat één – of een combinatie – van de volgende therapieën; Dharma Shamanic System (Tibet & Australië), Rigpa Energetic Healing (Tibet) en Reiki Usui Shiki Ryoho. Al deze therapieën zijn holistisch puur en volledig natuurlijk. Je hoeft niet te geloven dat ze werken, jouw ervaring is het enige dat telt.

Dharma Shamanic System

Dit is een samensmelting van practices van Tibetaanse shamanen (> 1000 jaar oud) en Australische Aboriginal shamanen (> 40.000 jaar oud). 

Deze oeroude therapie brengt je terug naar je natuurlijke staat van zijn en werkt op het niveau van het onderbewustzijn. Door veranderingen op dit niveau, verandert ook het emotionele en energetische veld van degene die deze therapie ontvangt en creëert zo een blijvende verandering. Deze therapie helpt je bij het vrij zijn van stress, angst, wrok, schuldgevoel en emotioneel lijden. Het helpt je om innerlijke beperkingen te overwinnen en zo een vrijer en meer authentiek leven te leven.

Rigpa Energetic Healing

Dit energetisch heling systeem is gebaseerd op helende practices ontwikkeld door Tibetaanse monniken gebaseerd op de Medicine Buddha teachings.

Het laat toe dat iemands frequentie (trillingsniveau) stijgt op lichamelijk, mentaal en energetisch niveau. Elke cel en orgaan van het lichaam trilt op een bepaalde frequentie. Als een orgaan gezond is, is de frequentie in harmonie met de rest van het lichaam. Verandert deze frequentie, dan is de harmonie weg en ervaren we discomfort, pijn en ziekte. Rigpa Energetic Healing brengt de frequentie terug naar harmonie, de natuurlijke staat van welzijn.

Reiki Usui Shiki Rhyoho

Reiki Usui is een oeroude vorm van heling, herontdekt door Mikao Usui Japan in 1920. Het vitaliseert je lichaam en geest, stimuleert het zelfhelend vermogen van het lichaam, brengt harmonie in de energieën van het lichaam, bevrijdt het van geblokkeerde energie en toxines (gifstoffen), stimuleert een staat van volledige ontspanning en vermindert stress, depressie en slapeloosheid en meer.

De vorm van Reiki Usui die ik deel in de sessies is zoals de meesters deze traditioneel hebben doorgegeven; puur en zonder tussenkomst van Neo-Reiki methoden.

"The pain we embrace becomes joy. Take it into your arms where it can change." - Rumi

1-op-1 traject

Tijdens dit traject ontmoeten we elkaar vijf keer voor een 1-op-1 sessie. Het vertrekpunt is een lichamelijke, emotionele of mentale uitdaging in je dagelijks leven waar je graag doorheen zou bewegen. Je leert je uitdaging te gaan zien en ervaren als kans om te groeien. Je leert de taal van je lichaam weer te verstaan, ontdekt eenvoudige meditaties en zelfhelende oefeningen voor in je dagelijks leven. Ook ontvang je energetische behandelingen die je ondersteunen op je pad.

Praktische informatie

Huis ter Kleef
Kleverlaan 9b
2023 JC Haarlem

www.huisterkleefhaarlem.nl

Huis ter Kleef ligt in de Kweektuin in de wijk ‘Kleverpark’. Je kunt deze locatie bereiken:

  • te voet vanaf station Haarlem: 13 min lopen
  • met OV: bus 2 of 3 vanaf het station: uitstappen bij halte Parkeergarage Cronjé – Kleverlaan
  • met de auto: gratis parkeren aan de zijkanten van het park.

 

In je eigen thuissituatie een healing sessie op afstand ervaren? Dit is ook mogelijk. Energiewerk wordt niet beperkt door afstand. Ook al zijn jij en ik niet in dezelfde ruimte; een energetische healing heeft net zoveel effect als wanneer we elkaar in de praktijk ontmoeten. Of je naar de praktijk komt of vanuit je eigen huis een online sessie wilt ervaren is afhankelijk van je persoonlijke voorkeur.

De sessie verloopt verder hetzelfde; ik hoor graag waar ik je mee zou kunnen helpen, we hebben een gesprek via Zoom en vervolgens kun je comfortabel gaan liggen en ontvang je de energetische healing. 

Wil je je sessie graag online ervaren? Geef dit graag even aan als je je sessie aanvraagt.

In de praktijk: 105 euro inclusief BTW voor een sessie van 60 minuten.

Online: 95 euro inclusief BTW voor een sessie van 60 minuten.

Dat gaat heel eenvoudig! Klik op de knop ‘sessie boeken’ en laat je gegevens achter. Je ontvangt een antwoord binnen 2 tot 3 werkdagen.

Kijk even onderaan de pagina bij de veelgestelde vragen. Zit het antwoord er niet bij? Stuur me gerust een berichtje en je ontvangt binnen twee dagen een antwoord van me

Testimonials

Een dokter op zoek naar natuurlijke heling

Wil je weten waarom ik als voormalig arts de overstap heb gemaakt naar energetische healing? 

Veelgestelde vragen

Het is fijn als je voorafgaand aan de sessie even stilstaat bij de volgende vraag: waar zou ik graag bij geholpen worden? Of wat zou ik graag meer in mezelf of in m’n leven willen ervaren? Je antwoord op deze vraag of vragen is een voldoende voorbereiding op je sessie.

Daarnaast is het fijn om gemakkelijk zittende kleding aan te trekken, maar het hoeft niet.

That’s it!

Dat verschilt per keer. We reserveren 60 minuten voor je sessie, maar het komt soms ook voor dat een healing binnen 20 minuten klaar is. 

Bij het 1-op-1 traject duurt iedere sessie 1,5 uur.

Dit verschilt per persoon. Één sessie kan al voldoende zijn. Sommige mensen vinden het fijn om een aantal keer terug te komen om zich te verdiepen en/of om bewustzijnstools en helende oefeningen en meditaties te integreren in hun dagelijks leven. Of komen later nog eens terug voor een healing op een ander thema.

Als het al helder voor je is wat jij graag zou willen, dan kun je dit aangeven als je je afspraak maakt. Weet je het nog niet? Geen enkel probleem! Dan hoor ik graag na je eerste sessie wat je behoefte is. En als je wil dat ik met je meekijk naar de meest passende optie, dan doe ik dat graag. Uiteindelijk ben jij altijd degene die kiest.

Jazeker. Een healing bevordert je lichaamsfuncties, heeft een harmoniserend effect op je hele systeem en helpt je om rust te ervaren in jezelf. Dit alles heeft ook direct een positief effect op je baby. Jullie zijn van harte welkom 😉

Jazeker! Regelmatig geef ik Reiki Usui cursussen. Houd de agenda in de gaten voor meer informatie of schrijf je in voor de nieuwsbrief om de hoogte te blijven van nieuwe data.

Wil je graag leren om Dharma Shamanic System of Rigpa Energetic Healing toe te passen op jezelf of anderen? Dan verwijs ik je met veel plezier door naar José Antonio Manchado. Zijn events vind je op de website van Mundo Armonia.

Tot 48u voor aanvang van je sessie kun je deze kosteloos annuleren. Annuleer je binnen 48u, dan wordt 75% van de sessie in rekening gebracht.