Healing

… Ervaar je een lichamelijke klacht of een mentale of emotionele uitdaging?

… En wil je deze graag op een holistische, natuurlijke wijze vanaf de oorzaak helen?

Of…

… Wil je graag meer rust en/of zelfliefde ervaren?

… Vrij zijn van angst, schuldgevoel, wrok of emotioneel lijden?

… Of wil je graag innerlijke beperkingen achter je laten en meer vrijheid ervaren?

… Heb je een andere hulpvraag?

Voel je van harte welkom voor een privé healing sessie!

 

 

Energetische healing

Tijdens een sessie gaan we naar de wortel van je uitdaging en helpt de energetische healing je om deze te helen. Ik maak hierbij gebruik van Dharma Shamanic System (Tibet/Australië), Rigpa Energetic Healing (Tibet) en Reiki Usui (Japan). Deze holistische therapieën zijn volledig natuurlijk en werken op alle lagen van je wezen; lichamelijk, mentaal, emotioneel, spiritueel, energetisch en het onderbewuste. Hoe deze therapieën werken en wat ze voor je kunnen betekenen lees je verderop deze pagina. 

Na een healing sessie deel ik vervolgens met je hoe je in je dagelijks leven op een eenvoudige manier zelf je gezondheid, innerlijke rust en levensenergie- en plezier kunt onderhouden en bevorderen. Ieder van ons heeft deze capaciteit in zich en ik deel graag met jou wat je zélf kunt doen. 

Het fijne is: je hoeft niet te geloven dat energetische healing werkt. Sta je open voor een nieuwe ervaring? Voel je dan van harte welkom om te ontdekken wat een sessie voor jou kan betekenen.

Wil je graag weten waarom ik als voormalig arts ben overgestapt op deze natuurlijke vormen van heling? Lees hier mee

Hoe gaat een healing sessie in z'n werk?

Ik verwelkom je in Groningen of online via Zoom. Graag hoor ik waarmee ik je zou kunnen helpen. We hebben een kort gesprek en vervolgens ontvang je een energetische healing. 

Ontmoeten we elkaar live? Dan lig je tijdens de behandeling ontspannen op een massagetafel, met je kleding aan en een deken over je heen, je ogen gesloten. Verder hoef je zelf niets te doen. Je hoeft ook niet te geloven dat het werkt. Dat je voor de healing open staat, is voldoende.

In het geval van een online healing sessie bevindt je je op een fijne comfortabele plek in je eigen huis (of andere plek waar je even alleen kunt zijn) en ontmoeten we elkaar via Zoom.

Één sessie kan voldoende zijn voor jouw hulpvraag. In sommige gevallen kan het fijn zijn om een aantal sessies af te spreken. Ik werk op maat en kan je hierin adviseren.

Weet je nog niet of een healing sessie iets voor je is? En wil je eerst graag kennismaken voordat je een afspraak maakt? Dat kan! Boek hieronder een gratis kennismakingsgesprek (a 15 minuten). We ontmoeten elkaar via Zoom.

Tijdens onze ontmoeting heb je ruimte om te delen waar ik je mee zou kunnen helpen. Je kunt eventuele vragen stellen en ontdekken of een energetische healing sessie iets voor je zou kunnen zijn.

Energetische therapie

Ben je nieuwsgierig naar de energetische therapieën die je in een healing sessie kunt ervaren? En ben je benieuwd wat ze voor jou kunnen betekenen? Klik op de onderstaande knop voor meer informatie (je blijft op deze pagina).

Dharma Shamanic System

Dit is een samensmelting van practices van Tibetaanse shamanen (> 1000 jaar oud) en Australische Aboriginal shamanen (> 40.000 jaar oud). 

Deze oeroude therapie brengt je terug naar je natuurlijke staat van zijn en werkt op het niveau van het onderbewustzijn. Deze therapie helpt je bij het vrij zijn van stress, angst, wrok, schuldgevoel en emotioneel lijden. Het neutraliseert gebeurtenissen uit het verleden, waardoor deze geen impact meer hebben op je heden. Het brengt je terug naar de natuurlijke frequentie en helpt je om innerlijke beperkingen te overwinnen en zo een vrijer en meer authentiek leven te leven. Een leven zoals dat echt bij joú past.

Rigpa Energetic Healing

Dit energetisch heling systeem is gebaseerd op helende practices ontwikkeld door Tibetaanse monniken gebaseerd op de Medicine Buddha teachings.

Het laat toe dat iemands frequentie (trillingsniveau) stijgt op lichamelijk, mentaal en energetisch niveau. Elke cel en orgaan van het lichaam trilt op een bepaalde frequentie. Als een orgaan gezond is, is de frequentie in harmonie met de rest van het lichaam. Verandert deze frequentie, dan is de harmonie weg en ervaren we discomfort, pijn en ziekte. Rigpa Energetic Healing brengt de frequentie terug naar harmonie, de natuurlijke staat van welzijn.

Reiki Usui Shiki Rhyoho

Reiki Usui is een oeroude vorm van heling, herontdekt door Mikao Usui Japan in 1920. Het vitaliseert je lichaam en geest, stimuleert het zelfhelend vermogen van het lichaam, brengt harmonie in de energieën van het lichaam, bevrijdt het van geblokkeerde energie en toxines (gifstoffen), stimuleert een staat van volledige ontspanning en vermindert stress, depressie en slapeloosheid en meer.

De vorm van Reiki Usui die ik deel in de sessies is zoals de meesters deze traditioneel hebben doorgegeven; puur en zonder tussenkomst van Neo-Reiki methoden.

Praktische informatie

Centrum de Bloeiende Lotus

Noorderhaven NZ 57
9712 VJ Groningen

De praktijkruimte ligt naast het Noorderplantsoen, vlakbij het centrum van Groningen.

OV: vanaf station Groningen kun diverse bussen nemen die vlakbij de praktijk stoppen. Of je wandelt vanaf het station naar de praktijk in 20 minuten.

Parkeren: doe je in de nabijgelegen straten voor €2,70 per uur (ma-za, 09:00 – 18:00)

Fiets: stal je aan de overkant van de weg.

Je ontvangt nog wat extra info bij het boeken van je sessie.

In je eigen thuissituatie een healing sessie op afstand ervaren? Dit is ook mogelijk. Energiewerk wordt niet beperkt door afstand. Ook al zijn jij en ik niet in dezelfde ruimte; een energetische healing heeft net zoveel effect als wanneer we elkaar live ontmoeten. 

We ontmoeten elkaar via Zoom en ik hoor graag waar ik je mee zou kunnen helpen. Voor het ondergaan van de healing is het fijn als je kun je comfortabel gaan liggen op een fijne rustige plek waar je niet gestoord wordt.

105 euro (incl. BTW) voor een sessie van 60 minuten.

Heb je op dit moment niet voldoende financiële middelen voor bovenstaande bedrag, maar wil je wel graag een healing ontvangen? Neem graag contact met me op, ik bied je graag een passende oplossing.

Kijk even onderaan de pagina bij de veelgestelde vragen. Zit het antwoord er niet bij? Stuur me gerust een berichtje en je ontvangt binnen twee dagen een antwoord van me

Testimonials

Veelgestelde vragen

Het is fijn als je voorafgaand aan de sessie even stilstaat bij de volgende vraag: waar zou ik graag bij geholpen worden? Of wat zou ik graag meer in mezelf of in m’n leven willen ervaren? Je antwoord op deze vraag of vragen is een voldoende voorbereiding op je sessie.

Daarnaast is het fijn om gemakkelijk zittende kleding aan te trekken, maar het hoeft niet.

That’s it!

Dat kan verschillen per keer. We reserveren 60 minuten voor je sessie, maar soms is de healing al eerder klaar. 

Er kan natuurlijk iets voorvallen, waardoor je je sessie zou moeten annuleren. Tot 48u voor de aanvang van je sessie kun je dit kosteloos doen. Annuleer je binnen 48u, dan wordt 75% van de sessie in rekening gebracht.

Jazeker! 

Wil je graag leren om Dharma Shamanic System of Rigpa Energetic Healing toe te passen op jezelf of anderen? Dan verwijs ik je met veel plezier door naar José Antonio Manchado. Hij is degene van wie ik deze vormen van healing heb geleerd en ik kan je al z’n events aanraden. Je vindt deze op de website van Mundo Armonia.