Privé healing sessie

… Kom je een lichamelijke, mentale of emotionele uitdaging tegen in je leven?

… En wil je deze graag vanaf de oorzaak helen?

Of

… Wil je graag meer rust, liefde en ruimte in jezelf ervaren?

… Vrij zijn van een bepaalde angst, overtuiging of familiepatroon?

… Heb je een andere hulpvraag?

Voel je van harte welkom voor een privé healing sessie!

Onze meest natuurlijke staat van zijn is pure vrede en vreugde. Als we hier vandaan bewegen, dit gebeurt meestal onbewust, trekt het leven aan de bel via ons lichaam en emotionele systeem. Ieder symptoom en disbalans kun je zien als een boodschapper van het leven. Het wil je iets vertellen en je helpen om weer je ware, vrije zelf te zijn. 

Tijdens een sessie gaan we naar de oorzaak van je uitdaging en helpt de energetische healing je om deze te helen. Ik maak hierbij gebruik van natuurlijke vormen van Tibetaanse energetische healing. Deze holistische therapieën werken op alle lagen van je wezen; lichamelijk, mentaal, emotioneel, spiritueel, energetisch en het onderbewuste. Hoe deze therapieën werken lees je verderop deze pagina. 

Een healing heeft een blijvend effect, mits je bepaalde acties en gewoontes in je dagelijks leven verandert. Dit kan al op heel lichte en eenvoudige wijze en ik deel graag met je, afgestemd op jou in het moment van onze ontmoeting, hoe je dit kunt doen. 

Het fijne is: je hoeft niet te geloven dat energetische healing werkt. Sta je open voor een nieuwe ervaring? Voel je dan van harte welkom om te ontdekken wat een healing voor jou kan betekenen!

Wil je graag weten waarom ik als voormalig arts ben overgestapt op deze energetische vorm van heling? Lees hier meer.

Hoe gaat een sessie in z'n werk?

Ik verwelkom je in Huis ter Kleef in Haarlem en hoor graag waarmee ik je zou kunnen helpen. We hebben een kort gesprek en vervolgens ontvang je een energetische healing. Soms doen we voorafgaand aan de healing een ontspannende of zelfhelende oefening.

Tijdens de behandeling lig je ontspannen op een massagetafel, met je kleding aan en een deken over je heen. Rustige muziek op de achtergrond helpt je om te ontspannen en verder hoef je zelf niets te doen. 

Je kunt af en toe een lichte aanraking van m’n handen ervaren op bijvoorbeeld je schouders, je voorhoofd of je voeten. Je kunt sensaties in je lichaam ervaren, een emotie kan vrijkomen, maar het kan ook heel rustig voelen. Alles wat je meemaakt tijdens de sessie is volledig welkom. Na de healing bespreken we wat je zelf kunt doen om meer vrede, gezondheid en vreugde te ervaren in je leven.

Één sessie kan al genoeg zijn, vooral in combinatie met een aantal nieuwe bewuste acties in je dagelijks leven. Wil je nog een keertje terugkomen voor een verdieping of heling op een ander thema? Dat is uiteraard mogelijk!

Energetische therapie

Ben je nieuwsgierig naar de energetische therapieën die je in een healing sessie kunt ervaren? En ben je benieuwd wat ze voor jou kunnen betekenen? Klik op de onderstaande knop voor meer informatie (je blijft op deze pagina).

Dharma Shamanic System

Dit is een samensmelting van practices van Tibetaanse shamanen (> 1000 jaar oud) en Australische Aboriginal shamanen (> 40.000 jaar oud). 

Deze oeroude therapie brengt je terug naar je natuurlijke staat van zijn en werkt op het niveau van het onderbewustzijn. Door veranderingen op dit niveau, verandert ook het emotionele en energetische veld van degene die deze therapie ontvangt en creëert zo een blijvende verandering. Deze therapie helpt je bij het vrij zijn van stress, angst, wrok, schuldgevoel en emotioneel lijden. Het helpt je om innerlijke beperkingen te overwinnen en zo een vrijer en meer authentiek leven te leven.

Rigpa Energetic Healing

Dit energetisch heling systeem is gebaseerd op helende practices ontwikkeld door Tibetaanse monniken gebaseerd op de Medicine Buddha teachings.

Het laat toe dat iemands frequentie (trillingsniveau) stijgt op lichamelijk, mentaal en energetisch niveau. Elke cel en orgaan van het lichaam trilt op een bepaalde frequentie. Als een orgaan gezond is, is de frequentie in harmonie met de rest van het lichaam. Verandert deze frequentie, dan is de harmonie weg en ervaren we discomfort, pijn en ziekte. Rigpa Energetic Healing brengt de frequentie terug naar harmonie, de natuurlijke staat van welzijn.

Reiki Usui Shiki Rhyoho

Reiki Usui is een oeroude vorm van heling, herontdekt door Mikao Usui Japan in 1920. Het vitaliseert je lichaam en geest, stimuleert het zelfhelend vermogen van het lichaam, brengt harmonie in de energieën van het lichaam, bevrijdt het van geblokkeerde energie en toxines (gifstoffen), stimuleert een staat van volledige ontspanning en vermindert stress, depressie en slapeloosheid en meer.

De vorm van Reiki Usui die ik deel in de sessies is zoals de meesters deze traditioneel hebben doorgegeven; puur en zonder tussenkomst van Neo-Reiki methoden.

"De pijnen die je voelt zijn boodschappers. Luister naar ze." - Rumi

Praktische informatie

Huis ter Kleef
Kleverlaan 9b
2023 JC Haarlem

www.huisterkleefhaarlem.nl

Huis ter Kleef ligt in de Kweektuin in de wijk ‘Kleverpark’. Je kunt deze locatie bereiken:

  • te voet vanaf station Haarlem: 13 min lopen
  • met OV: bus 2 of 3 vanaf het station: uitstappen bij halte Parkeergarage Cronjé – Kleverlaan
  • met de auto: gratis parkeren aan de zijkanten van het park.

 

In je eigen thuissituatie een healing sessie op afstand ervaren? Dit is ook mogelijk. Energiewerk wordt niet beperkt door afstand. Ook al zijn jij en ik niet in dezelfde ruimte; een energetische healing heeft net zoveel effect als wanneer we elkaar in de praktijk ontmoeten. 

We ontmoeten elkaar via Zoom en ik hoor graag waar ik je mee zou kunnen helpen. Voor het healing gedeelte kun je comfortabel gaan liggen op een fijne rustige plek in je eigen huis.

In de praktijk: 105 euro inclusief BTW voor een sessie van 60 minuten.

Online: 95 euro inclusief BTW voor een sessie van 60 minuten.

Kijk even onderaan de pagina bij de veelgestelde vragen. Zit het antwoord er niet bij? Stuur me gerust een berichtje en je ontvangt binnen twee dagen een antwoord van me

Testimonials

Optioneel: 1-op-1 traject

Wil je graag dat ik naast je wandel op jouw pad van heling en transformatie voor een wat langere periode? Voel je welkom voor een 1-op-1 traject. Klik op de onderstaande knop voor meer informatie.

Veelgestelde vragen

Het is fijn als je voorafgaand aan de sessie even stilstaat bij de volgende vraag: waar zou ik graag bij geholpen worden? Of wat zou ik graag meer in mezelf of in m’n leven willen ervaren? Je antwoord op deze vraag of vragen is een voldoende voorbereiding op je sessie.

Daarnaast is het fijn om gemakkelijk zittende kleding aan te trekken, maar het hoeft niet.

That’s it!

Dat verschilt per keer. We reserveren 60 minuten voor je sessie, maar soms is de healing al eerder klaar. 

Bij het 1-op-1 traject duurt iedere sessie 1,5 uur.

Jazeker. Een healing bevordert je lichaamsfuncties, heeft een harmoniserend effect op je hele systeem en helpt je om rust te ervaren in jezelf. Dit alles heeft ook direct een positief effect op je baby. Jullie zijn van harte welkom 😉

Jazeker! Regelmatig geef ik Reiki Usui cursussen. Houd de agenda in de gaten voor meer informatie of schrijf je in voor de nieuwsbrief om de hoogte te blijven van nieuwe data.

Wil je graag leren om Dharma Shamanic System of Rigpa Energetic Healing toe te passen op jezelf of anderen? Dan verwijs ik je met veel plezier door naar José Antonio Manchado. Zijn events vind je op de website van Mundo Armonia.

Tot 48u voor aanvang van je sessie kun je deze kosteloos annuleren. Annuleer je binnen 48u, dan wordt 75% van de sessie in rekening gebracht.