Reiki Usui level 1

Meer informatie

Ben je….

– nieuwsgierig naar energetische heling?
– erin geïnteresseerd om te leren hoe je met Reiki Usui jezelf en anderen kunt helpen helen?
– iemand die de intentie heeft om vanuit zijn/haar hart te leven?
En sta je ervoor open om nieuwe (eigenlijk oeroude) dingen te ontdekken voorbij de kennis die je tot nu toe had over gezondheid en heling?

Zijn je antwoorden op bovenstaande vragen ja? Voel je welkom bij Reiki Usui level 1!


Reiki Usui 1

Gedurende het seminar van level 1 leer je in één dag leer je hoe je helende levensenergie kunt projecteren op jezelf en anderen. Je maakt hierbij gebruik van het prachtige energetische healing systeem genaamd Reik Usui Shiki Ryoho. Het wordt aan je overgedragen in de originele, pure vorm, zonder tussenkomst van neo Reiki methoden.


Wat is Reiki Usui?

Reiki Usui is een energetisch systeem voor heling waarmee je je handen gebruikt om Universele Helende Energie door te geven. Het is een oeroude manier van heling die herontdekt werd door Mikao Usui in Japan, halverwege de 19e eeuw.

Reiki harmoniseert alle aspecten van ons wezen, op lichamelijk, mentaal en spiritueel niveau. Het werkt door disharmonie op te heffen daar waar het wordt gevonden en zorgt ervoor dat gezondheid en welzijn terugkeert.

Het Reiki Usui systeem is niet alleen eenvoudig en natuurlijk, maar ook één van de meest effectieve manieren om Universele Levensenergie door te geven.


Wat doet Reiki Usui?

· Reiki vitaliseert lichaam én geest

· Reiki herstelt de spirituele balans en mentaal welzijn

· Reiki werkt op alle niveaus; mentaal, spiritueel, lichamelijk en emotioneel

· Reiki balanceert de energieën in het lichaam

· Reiki maakt geblokkeerde energie los en bevordert een staat van totale ontspanning

· Reiki reinigt het lichaam van gifstoffen

· Reiki past zichzelf aan aan de behoefte van degene die het ontvangt

· Reiki werkt ook voor dieren, planten, water, medicatie, enzovoort

· Reiki is een heel prettige en holistische vorm van heling

· Reiki is ideaal om stress, depressie, slapeloosheid, angst, ongewenste gewoontes te helpen helen.

· Reiki is zonder contraindicaties, totaal natuurlijk, voor alle leeftijden, voor mensen die gezond zijn of die een ziekte of blessure ervaren.


In een Reiki Usui level 1 seminar

Wordt je geïntroduceerd tot dit energetische systeem voor heling en de lineage ervan. Je ontvangt een alignment waarna je klaar bent om Universele Reiki energie te kanaliseren – zonder moeite en op de meest natuurlijke manier, als een gekwalificeerde beoefenaar.

Ik deel dit seminar met je op een lichte, liefdevolle en speelse manier. En tijdens dit seminar hoef je niets te geloven van wat je hoort, maar gaat het erom dat je Reiki gaat toepassen en zelf gaat erváren wat het voor je doet.
Na een initiatie voor Reiki Usui level 1:

· kun je Reiki energy kanaliseren en projecteren via je handen
· weet je hoe je het kunt toepassen
· kun je jezelf en anderen een behandeling geven

Na je deelname aan Reiki Usui level 1 ben je welkom om bij toekomstige level 1 events aanwezig te zijn als observator, om voortdurend te blijven leren en oefenen! Als je ook graag level 2 volgt; tussen level 1 en 2 dienen minimaal 2 maanden ruimte te zitten, zodat je eerst de tijd hebt om te oefenen en te integreren wat je hebt geleerd in level 1.


Praktische informatie

Datum: zondag 2 juni 2024
Tijd: 10.30 – 17.30 (je bent welkom vanaf 10.15u). Let op: je kunt niet ná 10.30u aansluiten omdat je dan een belangrijke introductie mist.
Locatie: Centrum De Bloeiende Lotus, Noorderhaven nz 57, Groningen

Taal: Nederlands

Wil je je opgeven?

Wat leuk, welkom! Klik boven- of onderaan de pagina op ‘tickets’ om je plek te reserveren. Je ontvangt na je aanmelding een bevestigingsmail met praktische informatie.

Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar.


Bereikbaarheid

Openbaar Vervoer: vanaf het Centraal Station in Groningen neem je een bus die je tot op een aantal minuten loopafstand van de locatie brengt. Kijk op www.9292ov.nl om je reis te plannen.

Auto: in de naastgelegen ‘Oranjebuurt’ kun je op zondag gratis parkeren. Kijk op deze websitedeze website om te kijken waar je je auto kunt plaatsen. Ook zijn er meerdere parkeergarages in Groningen.

Prijs

70 euro, te betalen op de dag van het seminar.

Dit is inclusief:
– ruim 7 uur teachings in Reiki Usui level 1
– certificaat
– vrije flow van water en thee gedurende de dagMeenemen

– een notitieboek en pen (er worden géén handleidingen verschaft) – trek comfortabele kleding aan – waterfles – een open mind :) – als je graag op de locatie of in het naastgelegen Noorderplantsoen wilt lunchen; je eigen lunch. In de omgeving zijn er ook plekken waar je kunt lunchen


Observators zijn ook welkom!

Heb je eerder een Reiki Usui level 1 seminar bij me gevolgd? Je bent van harte welkom om op 2 juni aan te schuiven als observator. De prijs voor je deelname is 25 euro. Klik hier om je als observator op te geven.


Veelgestelde Vragen

Moet ik al ervaring hebben met Reiki om mee te kunnen doen?
Nee dat hoeft niet. Kom zoals je bent en open je om iets nieuws te ervaren. Dat is genoeg! 

Ontvang ik een certificaat?
Ja

Wat moet ik meenemen?
Een notiteboek en penA notebook, a pen, comfortable clothes and an open mind (and your lunch in case you want to stay at the location of the seminar)

I don’t understand Dutch, can I still join the seminar?
Unfortunately no, this seminar will be given in Dutch. To maintain the flow of the event, there will be no translation happening.

Ik heb al eerder met Reiki Usui level 1 deelgenomen, kan ik als observator meedoen? Ja! Om je als observator op te geven; klik hier

En hoe zit het met Reiki Usui level 2?
Om aan Reiki Usui level 2 mee te doen dient er minstens 2 maanden tussen level 1 en 2 te zitten. Houd de agenda in de gaten voor toekomstige data.


OVER IRENE

Irene (1985) werkt als een energetische therapeut, muzikant, Yin Yoga docent en is voormalig medisch arts. Ze is gepassioneerd om zichzelf en anderen te helpen helen en vrij te zijn en te leven vanuit het hart. Na 5 jaar binnen de Westers medische wereld te hebben gewerkt, volgde ze haar hart naar natuurlijke vormen van heling. Sinds 2014 is ze student van Jose Antonio Manchado en leert ze om oeroude helende tools en energetische healing toe te passen op zichzelf en anderen. Ze geeft privé healing sessies in Groningen, Yin Yoga en meditatielessen, Sound Healing concerten en meer.

Irene is meester in Reiki Usui Shiki Ryoho, in de lineage van Shinobu Saito. Ze is als meester geïnitieerd door Reiki Usui master Heidi van Herpen. Ze deelt dit seminar met je op een liefdevolle, lichte en speelse manier.


Heb je vragen over dit seminar?

Voel je vrij om contact op te nemen via het contactformulier op deze website. Dankjewel!

En wie weet tot 2 juni!

Liefs, Irene