Sound Healing Concert

Meer informatie

Je gaat liggen, legt een deken over je heen en sluit je ogen. Vanuit de stilte worden de geluiden langzaam geboren. Gitaar, Tibetaanse en kristallen klankschalen, gezongen mantra’s, een handpan en wereldinstrumenten. Een helende reis, gedragen door klank.

Ik deel deze klanken, mantra’s en sounds recht vanuit m’n hart. Laat de klanken door je heen stromen en laat alles even zijn zoals het is en voel hoe het geluid en de mantra’s je dragen en je terugbrengen naar de stilte en rust in jezelf.

Al duizenden jaren, over de gehele wereld, gebruiken mensen Sound Healing om mensen (en dieren) te helpen terugkeren naar onze natuurlijk staat van zijn: innerlijke vrede, liefde & harmonie. Je kunt het zien als een natuurlijk medicijn! Iets dat je kan helpen bij het helen van een lichamelijke, emotionele of mentale blokkade of disbalans.

Een concert als dit kan je bijvoorbeeld helpen bij het volgende:
– stimulatie van het immuunsysteem
– verlaging van stress levels
– stimulatie van het zelfhelende vermogen van je lichaam
– meer rust in je hoofd ervaren
– diepe ontspanning
– verbetering van concentratie
– verhoging van creativiteit
– verhelpen van slapeloosheid
– balans brengen tussen beide hersenhelften

Tijdens het concert kun je lichamelijke sensaties ervaren, zoals bijvoorbeeld een trilling vanbinnen, beweging, gapen of tranen, maar het hoéft niet. Mocht dit gebeuren, weet dat dit een heel natuurlijke reactie is van je lichaam en dat het onderdeel is van de heling.

Praktische informatie

Datum: zaterdag 4 november
Tijd: 20.00 – 21.15 uur (75 minuten)
Locatie: Op Hodenpijl, Schipluiden Prijs: 35 euro Vind alle overige informatie en de mogelijkheid om je kaartje te kopen onder de knop ‘tickets’!

We kijken er naar uit jullie te ontvangen!