Winter Sound Healing Concert

Winter Sound Healing Concert

Winter Sound Healing Concert

Op 21 december is het zover! Op de Hoorneboeg, een prachtige plek middenin de natuur bij Hilversum, ben je van harte welkom om dit Winter Sound Healing Concert bij te wonen.

Dit Sound Healing Concert helpt je om diepe ontspanning in jezelf te ervaren. Laat je meenemen op een reis waarbij je de helende werking van klank, Tibetaanse en Indiase mantra’s, muziek en stilte kunt ontdekken. Tijdens dit concert deel ik klanken recht vanuit m’n hart, en maak ik gebruik van Tibetaanse- en kristallen klankschalen en instrumenten zoals o.a. de handpan, gitaar en m’n stem.

Al duizenden jaren, over de gehele wereld, wordt  Sound Healing gebruikt om mensen te helpen helen. De klanken van de instrumenten en oeroude mantra’s hebben een revitaliserend effect op je lichaam & geest. Het concert bevordert de heling van fysieke, emotionele en mentale klachten en helpt je om diep te ontspannen.

Deze Sound Healing kan veel voordelen voor je hebben, zoals:
– stimulatie van het immuunsysteem
– vermindering van stress
– diepe ontspanning
– verbetering van focus en concentratie
– verhoging van creativiteit
– revitalisering van cellen en organen
– vermindering van pijnklachten
– verhelpen van slapeloosheid
– balans brengen tussen beide hersenhelften – verlichting van spier-en hoofdpijn

Je hoeft niet te geloven dat het werkt… Voel je welkom op deze mooie decemberavond om zélf te komen ervaren wat dit concert voor je kan betekenen.

Tip: Trek comfortabele, warme kleding aan en neem eventueel extra attributen mee die voor jou prettig kunnen zijn zoals bijvoorbeeld een extra deken of hoofdkussen. Warme sokken zijn ook fijn! Yogamatjes en dekens zijn aanwezig.

Praktische informatie

Datum: donderdag 21 december
Tijd: 20.00 – 21.30 uur (90 minuten)
Locatie: De Hoorneboeg, Hoorneboeg 5, 1213 RE Hilversum
Prijs: 35 euro

Vind alle overige informatie en de mogelijkheid om je kaartje te kopen hier of onder de knop ‘tickets’.