Sound Healing Concert @ Op Hodenpijl

Meer informatie

Op zaterdag 29 juni geef ik een Sound Healing concert in de prachtige kerk ‘Op Hodenpijl’, vlakbij Delft. Tijdens dit concert zijn er alleen ligplekken beschikbaar.

Vanuit mn hart deel ik klanken en muziek om je te helpen helen en ontspannen. Én om van te genieten. Met Tibetaanse en kristallen klankschalen, gitaar, handpan, andere wereldinstrumenten en m’n stem word je uitgenodigd om op een innerlijke reis te gaan. Laat de helende klanken door je heen stromen. Liggend, met je ogen gesloten en een deken over je heen. Laat alles even zijn zoals het is – gevoelens, sensaties, gedachten – en voel hoe het geluid je draagt en je terugbrengt naar de stilte.

Al duizenden jaren, over de gehele wereld, gebruikt men Sound Healing om mensen (en dieren) te helpen terugkeren naar onze natuurlijk staat van zijn: innerlijke vrede & harmonie. Een Sound Healing kan je helpen om een fysieke, emotionele en mentale disbalans te helen. De klanken van de instrumenten hebben een revitaliserend effect of lichaam & geest.

Een concert als dit kan vele voordelen voor je hebben, zoals:

– stimulatie van het immuunsysteem
– verlaging van stress levels
– diepe ontspanning
– verbetering van concentratie
– verhoging van creativiteit
– verhelpen van slapeloosheid
– balans brengen tussen beide hersenhelften


Praktische informatie

Datum: zaterdag 29 juni
Tijd: 20.00 – 21.15
Locatie: Op Hodenpijl, Rijksstraatweg 20-22 Schipluiden Ticket: 35 euro

Zelf meenemen

We willen je vragen om een eigen matje mee te nemen om op te liggen. Er is een (zeer) beperkt aantal matjes aanwezig. Verder is het wellicht lekker om een dekentje en/of een kussentje mee te nemen. Trek makkelijke kleding aan zodat je zo comfortabel mogelijk kunt liggen.

Heb je vragen? Stuur me hier een berichtje.

Ik kijk ernaar uit je te verwelkomen bij het Sound Healing Concert!