SOUND HEALING & MUZIEK

Daar waar woorden ophouden, gaat muziek verder. En daar waar klanken ophouden, spreekt de stilte… 

Muziek kan ons raken, emoties bevrijden, het kan ons laten dansen of intens verstillen. En dat niet alleen; klank en vibratie kunnen ingezet worden als een natuurlijk medicijn. Het kan ons helpen helen op lichamelijk, mentaal en emotioneel niveau en helpen terugkeren naar onze natuurlijke staat van innerlijke vrede en harmonie. En ik ben gepassioneerd om dit met je te delen!

Ik zing, speel gitaar, handpan en allerlei wereldinstrumenten. Daarnaast bespeel ik kristallen klankschalen en Tibetaanse klankschalen. Ik laat me inspireren door muziek uit India, Tibet en andere delen van de wereld. De helende mantra’s die ik zing – woorden of korte zinnen die steeds herhaald worden –  zijn eeuwenoud en heb ik gegoten in een muzikaal jasje. 

Je kunt van deze klanken en muziek genieten tijdens een Sound Healing Concert. Hieronder vind je meer informatie.

Sound Healing Concert

Tijdens een Sound Healing Concert lig je op een matje, dek je jezelf toe met een deken en sluit je je ogen. Geluiden van Tibetaanse- en kristallen klankschalen, zang, gitaar, handpan, framedrum en andere instrumenten nemen je mee op een helende reis. Je laat alles even zijn zoals het is en voelt hoe de klanken door je heen bewegen.

Al duizenden jaren wordt deze vorm van heling gebruikt om mensen en dieren te helpen helen. De klanken van de instrumenten en oeroude mantra’s hebben een revitaliserend effect op je lichaam & geest. Het concert bevordert de heling van fysieke, emotionele en mentale klachten en helpt je om diep te ontspannen. 

Andere voordelen die dit Sound Healing Concert heeft zijn:

  • een boost voor het immuunsysteem
  • vermindering van stress en ondersteuning bij het herstel van depressie
  • verbetering van slaap
  • mentale helderheid
  • diepe ontspanning
  • verbetert je concentratievermogen
  • verhoging van creativiteit
  • vermindering van spierpijn en hoofdpijn
  • herstel van orgaanfunctie

Je hoeft niet te geloven dat het werkt of te begrijpen hoé het werkt. Voel je welkom om te ervaren wat het voor jou kan betekenen!

Boekingen

Wil je graag een Sound Healing Concert op jouw locatie; een yogaschool, in een kerk, op een congress of bedrijfsdag of bij een andere speciale gelegenheid? Dat kan!

Je kunt me via de onderstaande link een bericht sturen. Binnen enkele dagen ontvang je een reactie van me. Tot mails!

EP: Sound of Life

In 2018 bracht ik een EP genaamd ‘Sound of Life’ uit. 

Eerdere Sound Healing Concerten:

Op Hodenpijl Schipluiden,  Happinez Festival, Delight Inner Peace Conference in De Duif Amsterdam, Dr. Hauschka Congress, Vrijhaven Zwier tijdens solo retreats, Yogafestival Terschelling, Tibetan Harmonisation Concerten samen met José Antonio Manchado in ‘de Duif’ (Amsterdam), EP presentatie ‘Sound of Life’ in de Nieuwe Yogaschool, Centro Civico Arrecife op Lanzarote, Club Lite, Fruittuin van West, YogaMagazineFestival, Schuilkerk in Franeker, diverse privé concerten en diverse Yin in Concert workshops in Amsterdam, Haarlem, Heemskerk, Hillegom, Leeuwarden en Maastricht.

Photo gallery