Over Irene

Tijdens uitdagingen in m’n eigen leven heb ik de kracht van Tibetaanse energetische heling, meditaties en tools mogen ervaren. 

M’n lichaam had regelmatig symptomen en als voormalig arts had ik geleerd dat er dan iets ‘mis’ zou zijn. Dankzij de Tibetaanse teachings heb ik mogen ervaren dat een lichamelijke, mentale of emotionele uitdaging geen straf is, maar een uitnodiging van het leven om trouw te zijn aan mezelf en los te laten wat niet meer dient; toxische gewoontes, vastzittende emoties, beperkende gedachten, familieprogramma’s, just to name a few ;). Iedere uitdaging wil ons helpen om meer vrij te zijn en het leven te gaan léven. En om te ontdekken dat alle liefde, vrede en kracht die we zoeken in onszelf aanwezig zijn!

Dit pad ontroert en verwondert me diep. Het heeft me geholpen om vanuit m’n hart te gaan leven en om alles wat het leven me brengt als kans te zien om te groeien, leren, ontdekken en vrij te zijn. Zo mooi!

En vanuit m’n eigen ervaringen werd de wens geboren om dat wat mij zo heeft geholpen ook met jou te delen.

Achtergrond

Ik heb een aantal jaren gewerkt als arts binnen de Westerse geneeskunde. Ik vond het geweldig om mensen te helpen, maar voelde me binnen de medische wereld niet helemaal thuis. In 2013 volgde ik m’n hart en deed een yogadocenttraining in Australië. Hier ontdekte ik hoe het voelde om iets te doen waar ik écht blij van werd. Terug in Nederland ging ik in 2014 aan de slag als yogadocent bij De Nieuwe Yogaschool in Amsterdam.

Mijn interesse in natuurlijke vormen van heling groeide. In 2014 ontmoette ik Jose Antonio Manchado (Lanzarote), meester in Rigpa Energetic Healing en Dharma Shamanic System. Sindsdien leer ik van hem deze vormen van energetische healing en geef ik privé healing sessies. Ook heb ik zijn events in Amsterdam mede-georganiseerd gedurende een periode van 7 jaar. Uiteindelijk liet ik mijn medische beroep achter me om me volledig te kunnen toewijden aan Tibetaans energetische heling en het geven van yogalessen.

Ik geef Yin Yoga- en meditatie lessen sinds 2013 en deel deze via verschillende wegen, waaronder wekelijkse lessen in Haarlem, online programma’s en stilte retraites. Een aantal van de yogalessen zijn te volgen via YogaTV

Mijn grote passie is muziek en ik geef Sound Healing en (lig)concerten door het hele land.

Als master in Reiki Usui geef ik seminars waarin je kunt leren om deze prachtige eenvoudige vorm van heling toe te passen op jezelf en anderen. 

Ik kijk er naar uit je te mogen ontmoeten!

Alle liefs,

Irene