Hi!

Nogmaals, wat fijn om je hier te ontmoeten! Graag deel ik een beetje van m’n achtergrond en waarom ik ‘doe wat ik doe’.

Tijdens uitdagingen in m’n eigen leven heb ik de kracht van Tibetaanse energetische heling, meditaties en tools mogen ervaren. M’n lichaam had regelmatig symptomen en als voormalig arts had ik geleerd om me puur te richten op het bestrijden van deze symptomen.

Een ontmoeting met José Antonio Manchado veranderde m’n blik op symptomen, emoties, het lichaam en het leven vollédig. Hij deelt oeroude Tibetaanse teachings die me hielpen ervaren dat iedere uitdaging in m’n leven een kans is. In ieder ongemak ligt goud verborgen. Emoties en symptomen zijn boodschappers en zijn er om ons te helpen. Iedere uitdaging is er vóór ons en wil ons helpen om toxische gewoontes achter ons te laten, het leven te gaan léven en dromen te volgen. En bovenal; om te ontdekken wie we echt zijn, voorbij alle verhalen die we onszelf ooit verteld hebben. 

Het pad van Tibetaans energetische healing ontroert en verwondert me diep. Het heeft me geholpen – en helpt me iedere dag – om meer vanuit m’n hart te leven en om alles wat het leven me brengt als kans te zien om te groeien, leren, ontdekken en dichterbij mezelf te zijn. Te léven!

Achtergrond

Ik heb een aantal jaren gewerkt als arts binnen de Westerse geneeskunde. Ik vond het geweldig om mensen te helpen, maar voelde me binnen de medische wereld niet helemaal thuis. In 2013 volgde ik m’n hart en deed een yogadocenttraining in Australië. Hier ontdekte ik hoe het voelde om iets te doen waar ik écht blij van werd. Terug in Nederland ging ik in 2014 aan de slag als yogadocent in Amsterdam.

Mijn interesse in natuurlijke vormen van heling groeide. In 2014 ontmoette ik Jose Antonio Manchado (Lanzarote), meester in Rigpa Energetic Healing en Dharma Shamanic System. Sindsdien leer ik van hem deze vormen van energetische healing en geef ik privé healing sessies. Ook heb ik zijn events in Amsterdam mede-georganiseerd gedurende een periode van 7 jaar. Uiteindelijk liet ik mijn medische beroep achter me om me volledig te kunnen toewijden aan Tibetaans energetische heling en het geven van yogalessen.

In m’n praktijk in Haarlem geef ik energetische healing sessies en daarnaast geef ik Yin Yoga lessen, waarin ik de Tibetaanse teachings verweef. Ik deel deze via verschillende wegen, waaronder online Yin Yoga & Tibetaanse Meditatie programma’s, live yoga lessen en stilte retraites. Mijn grote passie is muziek en ik geef Sound Healing en (lig)concerten door het hele land.

Fijn om je hier te ontmoeten en wie weet een keer tot ziens!

Alle liefs,

Irene