Je bekijkt nu Stilte retraite

Stilte retraite

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Events
  • Bericht reacties:0 Reacties

Kom je ook? De stilte in, terugkeren naar je natuur van innerlijke vrede, worstelingen in jezelf helpen helen en vooral ook genieten? Met Yin Yoga, Tibetaanse meditatie en eenvoudige tools voor je dagelijks leven voor innerlijke rust, compassie, zelfliefde en gezondheid van binnenuit?

Voel je welkom op het stilte retraite, van 26 – 28 april (de dagen rondom Koningsdag), op het prachtige landgoed de Hoorneboeg, aan de Hilversumse hei!

Met Yin Yoga, Tibetaanse meditatie, een Sound Healing Concert en meer… Dit weekend geeft je naast groepssessies, ruimte voor jezelf en heerlijk eten óók tools die je mee kunt nemen naar je dagelijks leven, die je helpen om meer vrede en liefde te ervaren in jezelf. Alles tijdens deze retraite herinnert je eraan dat dat wat je nodig hebt, ín jou aanwezig is.

De tools zijn afkomstig van Tibetaanse meesters die 24/7 in hun hart aanwezig zijn, leven zonder angst of overtuigingen, en vol liefde, vreugde en vrijheid.. Ze hebben met veel compassie eenvoudige meditaties en oefeningen doorgegeven om anderen te helpen vrede en liefde in zichzelf te herontdekken. De oefeningen hebben zo’n impact gehad op mijn eigen leven en ik ben dankbaar dat ik ze met jou mag gaan delen tijdens deze retraite!

Stilte tijdens een retraite, wat betekent dat?

Dat houdt in dat je buiten de groepssessies om niet spreekt, ook niet op je kamer. Tijdens de groepssessies is er wel ruimte om je ervaring te delen en om vragen te stellen.

In stilte zijn helpt je om je even helemaal bij jou te zijn, de sociale rollen die je speelt even achter je te laten en een stapje terug doet uit ‘reactief leven’. Het brengt je in contact met je lichaam en gevoel. Stilte geeft je de mogelijkheid om je ware zelf en innerlijke vrede te ontdekken. Vanuit stilte komen antwoorden die je niet hoort als we blijven praten… En dat is waarom deze retraite in stilte is 🙂

Praktische informatie

Datum: 27 – 29 januari 2023

Locatie: Landgoed de Hoorneboeg, Hilversum

Aankomsttijd op woensdag 27 april: 14.00u

Vertrek op vrijdag 29 april: 12.30u

Prijs: 475 (tweepersoonskamer) of 575 (eenpersoonskamer)

Meer informatie? Je plek boeken?

Deze retraite is in samenwerking met HappySoulTravel – retreat organisatie – en je kunt je plek boeken via hun website. Ook vind je daar nog meer informatie over de retraite! Klik dus op de link hieronder voor meer:

Meer info & je plek boeken?

Ik kijk er onwijs naar uit je op de Hoorneboeg te mogen ontmoeten in april!

Liefs en een big hug,

Irene

Geef een reactie